sábado, 2 de abril de 2011

FIN DE SEMANA ENÓLICO. 2.4.2011

Acudimos a la Fira de vins, caves i licors en Valencia. Mucha afluencia y nos vamos a cenar nuevamente a Trenca Disch en el Carmen. Al día siguiente volvemos a la feria en el cauce del Turía. Mañana agradable con muchas menos colas. Los vinos bebidos estos dos días, además de los catados, son:

41. L'inconscient 2008. D.O.Ca.: Priorato. 30% Carinyena / 25% Garnatxa / 20% Cab. Sauv. / 15% Merlot / 10% Syrah. VINIFICACIÓ: Es verema a mà, el raïm entra al celler amb caixes de 12 kg i passa per la cinta de sel•lecció. Es desrapa a les tines d’acer inoxidable on comença la fermentació amb l’ajuda de llevats sel•leccionats. Fem maceracions curtes, entre 15 i 20 dies. Seguidament el premsem i el deixem descansar a les tines de fusta de 7.000 litres, de roure francès, durant 12 mesos. Després de fer el cupatge, el deixem 2-3 mesos a les tines d’acer inoxidable. Puntuación propia 7, vino económico para esta denominación.
42.MO 2008. D.O.: Alicante. Monastrell (más Garnacha Tintorera, Syrah y Cabernet Sauvignon. 89 Puntos Peñín.

43. RAFAEL CAMBRA. DOS 2008. D.O.: Valencia.50% Cabernet sauvignon, 50% cabernet franc. 91 puntos Peñín.



No hay comentarios:

Publicar un comentario